Adoptoitavissa

Tilda
Tilda

Nuori populaatiokissa joka etsii ymmärtäväistä kotia. Kesy kissakaveiri ei olisi pahitteeksi.

Tyyni
Tyyni

Nuori populaatiokissa joka etsii ymmärtäväistä kotia. Kesy kissakaveiri ei olisi pahitteeksi.

Taika
Taika

Nuori populaatiokissa joka etsii ymmärtäväistä kotia. Kesy kissakaveiri ei olisi pahitteeksi.

Pellervo
Pellervo

Ymmärtäväiseen aikuiseen kotiin.

Aida (sijaiskodissa)
Aida (sijaiskodissa)

Ihmiset ovat vielä pelottavia, mutta kunhan talo hiljenee niin Aida kiipeää kurkkimaan. Ymmärtäväiseen ja aikuiseen kotiin. ps. Turkki on hoidettu jo 👍

Osmo ja Lempi-Leena(varattu)
Osmo ja Lempi-Leena(varattu)

Kissatalolla ystävystyneet Osmo 8v ja Lempi-Leena 2-3v etsivät yhteistä kissakokenutta kotia. Lempi-Leena on populaatiotaustainen sähäkkä mimmi, joka sietää jo ihmisen läsnäoloa ja hieman kosketustakin. Hän kaipaa rauhallista, ymmärtävää ja rohkaisevaa vuorovaikutusta ihmisen kanssa. Osmo on kotielämään tottunut rauhallinen jörrikkä. Yrmeästä perusilmeestään huolimatta Osmo on lempeä kaveri. Osmolla on kroonistunut korvaongelma, mikä on tällä hetkellä hyvin hallinnassa. Lue lisää Facebookista.

Loviisan kissatalo
Loviisan kissatalo

Kotia etisiviä myös Loviisan kissatalolla. Linkki alla suoraan heidän sivuille.

Pentujen varaus

Kun kissat ovat olleet talolla 15 vuorokautta eikä omistajaa ole löytynyt, kissat voidaan sijoittaa uusiin koteihin.

Varauksen ja adoptioaikeet voi tehdä ainoastaan käymällä tutustumassa kissoihin Tolkkisten kissatalolla ja vierailusta sovitaan ennakkoon puhelimitse. Tämän jälkeen sinulla ja meillä on vielä 24h aikaa vahvitaa tarvittaessa varaus tai meidän perua alustava varaus. Emme ota ennakkoon vastaan puhelin / nettivarauksia. Talolla varatun kissan saa kotiin aikaisintaan seuraavana päivänä ja klo ajasta sovitaan ennakkoon. Kissaa ei siis saa kotiin samantien.

HINNASTO

Naaraat
Talolta uuteen kotiin luovutettavan naaraskissan hinta on 140 € sisältäen rokotukset, mikrosirun sekä mahdollisen steriloinnin.

Urokset
Talolta uuteen kotiin luovutettavan kollikissan hinta on 110 € sisältäen rokotukset, mikrosirun ja mahdollisen kastroinnin. 

LUOVUTUSEHDOT

 

Kaikki eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolta uusiin koteihin sijoitettavat kissat on rokotettu, madotettu, leikattu ja mikrosirutettu. Kissan hinta koostuu siis lähinnä eläinlääkärin kuluista.

 

 1. Kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoina pidettäviksi (ulkoilutus ainoastaan katetussa ulkotarhassa tai valjaissa). Monet kissatalolle tulevat kissat ovat kokeneet karua ulkoelämää jo pitkään ja monen kissan päätyminen talolle oltaisiin voitu estää sillä, että kissa olisi pidetty sisällä. Artikkeli vapaana ulkoilevista lemmikeistä.

 2. Kissan luovuttaminen perheisiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia harkitaan tapauskohtaisesti.

 3. Kissoilla on puolen vuoden palautusoikeus, jos kissa ei sopeudu uuteen kotiin tai kissan ottaja ei jostain syystä voikaan pitää kissaa. (Adoptiosopimuksessa tarkennettu)

 4. Edellytämme, että kissasta pidetään hyvää huolta koko sen loppuelämän. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi!

 5. Ymmärrät, että kyseessä on usein löytöeläin. Taustasta ja perinnöllisistä sairauksista ei ole tietoa.

Syntymän jälkeen pentujen sekä emon madotusohjelma tulee aloittaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä. Madotuksia jatketaan 2 viikon välein 10 viikon ikään asti, sekä 2 kk ja 3 kk iässä pennut on myös suojattava rokotuksin. Lisäksi ennen uuteen kotiin luovutusta pennut tunnusmerkitään mikrosirulla. Tämä kaikki tarkoittaa, että kissanpennuistakin syntyy kuluja - ilmaisia tai parin kympin kissoja ei ole.

Älä tue pentutehtailua ostamalla sairasta tai alaikäistä pentua säälistä.

Pentujen varaukset hoidetaan erillisellä hakulomakkeella. Lomake ilmestyy kotisivuille tähän osioon sekä virtuaalikävelylle, kun se on ajankohtainen.

 • Lomake julkaistaan silloin, kun pentuja on useapi.

 • Pennut tulevat varattaviksi normaalistin noin 2kk ikäisenä.

 • Jokaista hakukierrosta kohden on tehtävä uusi hakemus.

 • Luemme kaikki hakemukset ja vain osa pääsee seuraavalle kierrokselle eli haastatteluihin. 

  • Saamme paljon hakemuksia, joten otamme yhteyttä suoraan haastateltavaan:

   • Jos sinuun ei oteta yhteyttä niin se ei tarkoita sitä, että et olisi hyvä kotiehdokas.​

 • Omaan pentuun pääsee tutustumaan vasta, kun pentu/pennut ovat saaneet ensimmäisen rokotteen ja vierailusta on sovittava erikseen.

 • HUOM! Pentujen uusilta kodeilta emme valitettavasti ota vastaan tulevan kodin "hajuja" esim. pyyhkeitä tai vastaavaa tartuntariskien takia. 

Kitten on the Stairs