top of page
Search

Myös luopuminen on rakkautta - Porvoon Eläintuhkaus

Yhdistys kävi tutustumassa Porvoon Eläintuhkauksen tiloihin vastavierailulla ja vastaanotto oli todella lämmin. Pystyimme puhumaan raskaasta aiheesta ammattitaidolla ja muutenkin suunnittelimme yhteistyökuviota keväämmälle jolloin julkistetaan aika kiva juttu!

Oletko muuten koskaan muuten miettinyt, kun se raskas tilanne tulee ja joudut luopumaan rakkaasta karvalapsestasi tai karvattomasta, että miten se prosessi menee?

Et varmaan sen ihmeemmin, koska kuka sitä oikeasti haluaisi miettiä. Tieto siitä, että lemmikki viruu jossain pussissa pakastimessa viikkotolkulla saa aikaan inhoa ja kylmiä väreitä. Tähän kohtaan Porvoon Eläintuhkaus haluaakin ottaa kantaa ja kertookin avoimesti kuinka prosessi heillä menee.


Voit soittaa heidän numeroon 040-1898 013 ja tilata noudon kotiovelta tai eläinlääkäri klinikalta (ei tarvitse edes olla Porvoossa vaan kauempaakin palvellaan)

ja kyllä, sinulla on vaihtoehtoja valita miten ja missä tuhkaus tapahtuu –

ja näin prosessi lähtee käyntiin. Lemmikkiä kohdellaan kunniottavasti ja jo toimistolle tultaessa lemmikistä otetaan kaunis muistokuva juuri sinulle. Moni unohtaa ottaa kuvan niistä viimeisistä hetkistä ja harmittelee jälkikäteen. Ei sitä sillä hetkellä pysty ajattelemaan järkevästi, tiedän kokemuksesta.

Tuhkaus tapahtuu pihapiirissä aivan toimiston vieressä. Tämä on siis jo todella ekologista ettei tuhkaukseen ajella kymmeniä kilometrejä! Valitse itsellesi mieluisin uurna tai tuhkapussi, laatta tai kuva. Vaihtoehtoja on todella paljon ja valinta on vaikea. Eläintuhkaus auttaa myös tässä vaikeassa valinnassa sinua. Saat myös yksilöllisen muistolaatan josta voit tehdä esimerkiksi kaulakorun, avaimen perän tai mitä vain ja muisto kulkee sinun mukana.Koko tämän raskaan prosessin tukena Porvoon Eläintuhkaus toimii!

Voin kertoa, että minusta tulee heidän asiakas omien lemmikkieni kanssa. Jos olisin ikinä saanut näin mieletöntä palvelua ja kaikki muistot kuvista laattoihin niin olisin aivan super iloinen ja kiitollinen!

Muutamia vuosia sitten jouduin hyvästelemään 3 kissaani melkein vuoden välein ja silloin olisin kaivannut todella paljon tämän kaltaista tukea. Saahan ihmisten hautauspalveluistakin vaikka mitä tukea ja ohjausta niin tottakai on ihan ymmärrettävää, että myös rakkaan lemmikin (joillekin kuten minulle on lemmikki lapseni) menettämisen ja luopumisen kanssa vertaistukea saa.

Kiitos Porvoon Eläintuhkaus, että olette olemassa! Kiitos, että eläimen arvostus on teillä keskiössä kaiken toimintanne kanssa!


- Marjo


169 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page