top of page
Search

Penan tarina - PSEYn 2018 ruokakeräyskasvo 10/2018

Pena tuli talolle 9.8. hurjassa kunnossa. Turkki parturoitiin, madot&rokotukset tehtiin ja hampaat hoidettiin kuntoon. Tähän kaikkeen meillä kuluu vuosittain isoja summia. Puhumattakaan ruuasta ja muista tarvikkeista!


Penan kunto saapuessa talolle.


Alla Penan tarina&terveiset uudesta kodista:

”Elämäni uudessa kodissa

4 viikkoa olen nyt asustellut täällä uudessa kodissa. Mamma rakastui kuulemma mun Pena-ilmeeseen ja halus välittömästi tutustua muhun paremmin. Niimpä kävivät sitten kissatalolla mua moikkaamassa useemman kerran, koko perhe. Samalla saivat hoitajilta arvokasta tietoa musta. Miten hienoa työtä tekevätkään siellä, meitä kissoja on monta, kaikki erilaisia persoonia! Meitä hoitaessaan huomaavat juuri nuo erot ja pystyvät antamaan hyviä neuvoja onnistuneeseen kotiutumiseen.


Mun kohdalla vaikeinta taitaa olla autokyyti, iskee paniikkikohtaus, ihan oikea sellainen joka ei o helppoa nähtävää kellekkään. Saatiin siihenkin hyvät neuvot joten turvallisin mielin lähdettiin kotia kohti. (Tulevat rokotukset ym. mielessä mamma kuitenkin jo tutkaili että eläinlääkärin voi tilata myös kotikäynnille!!!)


Mulle oli järjestetty oma pieni huone jossa sain tulla kopasta ulos omaan tahtiini. Ja sinne oli laitettu kaikki mun tarvikkeet, ruokailupaikka, veski, unipaikkoja... Se on se paikka jonne mua ei tulla häiritsemään, oman rohkeuteni mukaan lähdin sieltä pikkuhiljaa tutkimaan minkälainen koti mulla nyt on ja ketä tähän perheeseen kuuluu.

No joo, pakko vähän kehuskella, ei tällaset kollipojat kauan mietiskele, viikon päästä nukuin jo keittiön pöydällä ja olin tutkaillut kämppää muutenkin. Uudet eläimet tai ihmiset tavatessani osaan todella hyvin käyttäytyä, kävelen rauhallisesti kohti, sanon kysyvästi purrrt ja odotan vastapuolen reaktiota, toimin sitten sen mukaan. Perheen koiralta olen oppinut, että mamman kokatessa kannattaa istahtaa koiran viereen ja katsoa odottavasti, silloin saattaa olla, että saadaan maistiaiset. Tässä kohtaa asiaa auttaa jos otan sen kuuluisan Pena-ilmeen käyttöön


Pena uudessa kodissa <3


Olen erittäin leikkisä, välillä en vaan voi vastustaa liikkuvia asioita, varpaita, koiraa tai lankarullaa. Pallot on niiiiiin mun juttu!!! Hellyys on välillä vaikeeta, haluan silittelyä ja kuitenkaan en saa tassujani rauhottumaan eli joskus kynnet voi aiheuttaa hämmennystä, vähän niinku itellenikin. Oma väki tosin jo tietää että kannattaa lukea mun ilmettä ennenku silittelee.


Illalla hypähdän mamman viereen, pää tyynylle ja annan rapsutella, kehrään ja nukahdan siihen lämpimänä, asiat on silloin loistavasti ja mitä tekee mamma?! kyynelehtii?! Oon ajatellu näin, että minä osaan kehrätä kun on hyvä olla, ihminen ehkä kehrää kyynelillä?


Noh, 4 viikkoa siis takana, joka päivä oppimista. Nää sanoo täällä että mitä tahansa tuleekaan eteen niin minusta ne ei luovu, mä oon nyt yks näistä, yhdessä mennään eteenpäin, päivä kerrallaan...eli voin sanoa, kiitos kissatalon ihmisille hoidosta, avusta ja tuesta! Ihanaa, että meille kissoille löytyy turvallinen lämpöinen paikka missä meistä pidetään huolta kunnes meille löytyy uusi koti. Uudesta kodista terveisin Pena”

Pena toimii PSEYn kalenterin 2018 sekä ruokakeräyksen komiana mallina!


Ruokakeräys 6.-7. lauantai ja sunnuntaina! Osallistu sinäkin sekä Pena haastaa kaikki mukaan :) >>>Linkki tapahtumaan

21 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page