top of page
Search

STOP - Kylillä kävellyt, kyllä se jonkun on...

Vaatii rohkeutta seisoa arvojensa takana. Sinun tilaisuutesi on tässä ja nyt!

Jaa ilmoitus ystävillesi ja allekirjoita kansalaisaloite ’Kissan arvon puolesta’ osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8176


Jouluna 2020 meille saapui Kissan. Voit katsoa hänen ilmoituksensa Facebookista.


Huopaturkki kiristi, istuminenkaan ei enää kipujen takia onnistunut.

Siinä se törötti, kissa keskellä tietä, ei liikkunut, vaikka auto tuli kohti, kissa ei enää vain jaksanut väistää. Auto pysähtyi, ja isot kengät tulivat kohti kissaa. Hetken katsoivat toisiaan silmiin, kissa ja mies. Mies ei kauaa miettinyt ja pian oli Kissan-kissa tuotu Tolkkisten kissatalolle.Huopaturkki sai häädön samana iltana, ja sen alta paljastui pieni luuranko, joka veti kissatalon väen jouluaattona hiljaiseksi. Kissanin lihakset olivat surkastuneet, se huojui liikkuessaan ja vanhat kipunsa muistaen ei edelleenkään uskaltanut istua. Edessä oli pitkä toipilasaika voittoineen ja tappioineen, mutta joka kahden kuukauden päästä päättyi onnellisesti, kun Kissan saattoi siirtyä uuteen loppuelämänsä kotiin vahvoin askelin, uteliaana ja ihmisiin luottaen.


Kissan oli nähty kylillä jo viime kesänä, mutta kaikki luulivat sitä vapaasti ulkoilevaksi kissaksi eikä KUKAAN tuolloin auttanut kissaa.

Emme tiedä, oliko Kissan joskus kadonnut vahingossa omistajaltaan vai oliko se julmasti hylätty. Jos kissoilla olisi pakollinen tunnistusmerkintä, rekisteröity mikrosiru, näitä tapauksia tulisi vastaan paljon vähemmän.


’Kyllä kissa pärjää’ –asenne on saatava kitkettyä pois! Kissa ei ole leikkikalu, vaan perheenjäsen! Lisätietoa osoitteesta


-PSEY ry ❤


79 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page