top of page
Search

Vierailu Hesyllä

Meidän piti mennä käymään Hesyn uusissa upeissa tiloissa jo pari vuotta sitten – ja tuli Korona joten vierailu peruttiin. Nyt vihdoin pääsimme muutaman hallituksen jäsenen kanssa käymään näissä upeissa ja isoissa tiloissa!


Heti kun saavut paikalle niin pääset ihanaan kauppaan – kaikki tuotto täältä menee tietysti yhdistyksen toimintaan tukemaan. Hesy on iso toimija Etelä-Suomessa ja ikää yhdistyksellä on: yhistys on perustettu vuonna 1870! Heidän hoiviin tuli myös lähes 500 eläintä vuonna 2021. Koirat, kissat, linnut ja jyrsijät: kaikki pitää saada jonnekin ja siksi uudet tilat onkin nyt laitettu palvelemaan näitä tarpeita.


Heillä on työntekijät sekä vapaaehtoiset työskentelemässä 24h/7 eläinten parissa. Meidän PSEYssä koirat menevät Kungsbackan kotieläinpihalle siksi ettei Tolkkisten kissatalolla valitettavasti ole tiloja koirille – onneksi kuitenkin noin 98% koirista pääsevät takaisin kotiin. Niin ja kissat….sehän on huimat max 20% rippuen kunnasta.

Ihania kissoja ja kaneja (ja huom! Kaneja on paljon jotka etsivät koteja! vink vink) heiltä löytyy ja kiitämmekin todella paljon Hesyn ajasta meidän kanssa. Tietoa sekä taitoja jaettiin ja jatkammekin mieluusti yhteistyötä heidän kanssa!


Tehdään siis kaikki yhdessä hyvää eläinten hyväksi! ❤-Marjo-

138 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page