top of page
Search

WILLIam, sijaiskodissa kotia etsiv√§ komeus - ON SAANUT KODIN ūüíú

Updated: Jul 8, 2021

WILLIamille on löytynyt koti!


"When something is just too good.


Lempeästä arkajalka Wiljamista on kuoriutunut leipova kehruukone. Viikon kyläilyn jälkeen on havaittavissa huomattavaa kehitystä luottamuksen suhteen. On liikuttavaa seurata pelkojen väistymistä.Hänen turvapaikkansa on sängyn alla. Sieltä hän saa rauhassa tehdä retkiä juuri niin pitkälle ja usein kun hän haluaa.

Ei ole kiire. Mihinkään.


Arkuus ilmaantuu aina välillä kovien äänten ja yhtäkkisten liikkeiden säikähdyksessä, mutta sietää niitäkin päivien edetessä paremmin.

Nyt jo tutkii paikkoja ja k√§y sy√∂m√§ss√§, vaikka olen paikalla. On jopa hyp√§nnyt s√§ngylleni saamaan rapsutteluja ja kiehn√§yst√§ ūü홂̧ԳŹ

Huomaan selvästi kuinka hän reagoi omaan hätäisyyteeni ja motiiveihini. Hän hiljentää ja neutraloi myös minua.


Naukaisunsa on kuin kysyvä iltatuuli, kehräyksensä ja luottamuksensa sydämellinen lahja.

Hänestä saa joku oivan seuralaisen.Kuuletko kutsunsa..hänestäkö sinulle kumppani?

T.Sijaiskotimama "


WILLIam on loukutettu pihalta, koska kukaan ei omaksi tunnistanut - ei myöskään meidän etsintöjen jälkeen. WILLIam kaipasi selkeästi rauhallisempaa ympäristöä, kuin mitä kissatalolla oli tarjota joten kokeilimme häntä sijaiskotiin. Ja kuten yleensä kotioloissa, WILLIamista on alkanut kuoriutumaan aika hurmuri.
Olethan ymmärtäväinen ja rauhallinen aikuinen koti? Jos kiinnostuit niin soita numeroomme 040-486 7460 ja keskutellaan lisää!

810 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page