top of page

Kotia etsivät

Kun kissat ovat olleet talolla 15 vuorokautta eikä omistajaa ole löytynyt, kissat voidaan sijoittaa uusiin koteihin.

Varauksen ja adoptioaikeet voi tehdä ainoastaan täyttämällä Adoptiohakemuksen ja käymällä tutustumassa kissoihin Porvoon kissatalolla. Vierailusta sovitaan ennakkoon puhelimitse. Tämän jälkeen sinulla ja meillä on vielä 24h aikaa vahvistaa tarvittaessa varaus tai meidän perua alustava varaus. Emme ota ennakkoon vastaan puhelin tai nettivarauksia. Talolla varatun kissan saa kotiin aikaisintaan seuraavana päivänä ja klo ajasta sovitaan ennakkoon. 

Kissaa ei siis saa kotiin samantien.

 Hinnasto 

Kissa

 • Pentu-6kk: 250€

 • Aikuinen: 200€

 • 2 aikuista: 300€

Kissan hintaan sisältyy rokotukset, mikrosiru ja sirun rekisteröinti sekä sterilointi/kastrointi.

Kani

 • 100

 Kanin hintaan sisältyy rokotukset, mikrosiru ja sirun rekisteröinti sekä sterilointi/kastrointi.

Mikäli haluat adoptoida kissan tulee sinun täyttää Adoptiohakemus. Täyttämisen ja hakemuksen lähettämisen jälkeen otamme sinuun yhtyttä kolmen viikon kuluessa. Hakemus on voimassa 3kk, jonka jälkeen tulee täyttää uusi hakemus mikäli adoptio on edelleen ajankohtainen.

LUOVUTUSEHDOT

 

Kaikki eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolta uusiin koteihin sijoitettavat kissat on rokotettu, madotettu, leikattu ja mikrosirutettu. Kissan hinta koostuu siis lähinnä eläinlääkärin kuluista.

 

 1. Kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoina pidettäviksi (ulkoilutus ainoastaan katetussa ulkotarhassa tai valjaissa). Monet kissatalolle tulevat kissat ovat kokeneet karua ulkoelämää jo pitkään ja monen kissan päätyminen talolle oltaisiin voitu estää sillä, että kissa olisi pidetty sisällä. Artikkeli vapaana ulkoilevista lemmikeistä.

 2. Kissan luovuttaminen perheisiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia harkitaan tapauskohtaisesti.

 3. Kissanpentuja emme luovuta ainoiksi kissoiksi.

 4. Mikäli kissaa ei syystä tai toisesta voidakaan pitää uudessa kodissa, tulee aina olla yhteydessä Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistykseen. Eläintä ei tule luovuttaa muualle sopimatta yhdistyksen kanssa asiasta. 

 5. Edellytämme, että kissasta pidetään hyvää huolta koko sen loppuelämän. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi!

 6. Ymmärrät, että kyseessä on usein löytöeläin. Taustasta ja perinnöllisistä sairauksista ei ole tietoa.

Pennut

Syntymän jälkeen pentujen sekä emon madotusohjelma tulee aloittaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä. Madotuksia jatketaan 2 viikon välein 10 viikon ikään asti, sekä 2 kk ja 3 kk iässä pennut on myös suojattava rokotuksin. Lisäksi ennen uuteen kotiin luovutusta pennut tunnusmerkitään mikrosirulla. Tämä kaikki tarkoittaa, että kissanpennuistakin syntyy kuluja - ilmaisia tai parin kympin kissoja ei ole.

Älä tue pentutehtailua ostamalla sairasta tai alaikäistä pentua säälistä.

 • Pennut tulevat varattaviksi normaalisti noin 14 viikon ikäisinä.

 • Pentuja emme luovuta ainoiksi kissoiksi vaan toisen kissan kanssa, tai kotiin josta jo löytyy kaveri.

 • Omaan pentuun pääsee tutustumaan vasta, kun pentu/pennut ovat saaneet ensimmäisen rokotteen ja vierailusta on sovittava erikseen.

 • HUOM! Pentujen uusilta kodeilta emme valitettavasti ota vastaan tulevan kodin "hajuja" esim. pyyhkeitä tai vastaavaa tartuntariskien takia. 

 • Myös pennuista kiinnostuneiden tulee täyttää Adoptiohakemus. Pennut harvoin päätyvät nettisivuille kodinhakijoiksi, sillä pentuja toivovia hakemuksia hakemuksia on yleensä enemmän kuin pentuja.

Kodinvaihtajat

Täällä on ilmoituksia kissoista jotka eivät ole Psey:n kissatalolla mutta etsivät uutta kotia. 

Autamme antamalla ilmoitustilaa kissojen kodinetsintää varten.

Muulla tavalla emme ole kodinvaihdossa osallisina.

Jack & Adam

Kissan/kissojen nimi: Jack ja Adam
Ikä: 13v, 14v
Sukupuoli: Uros , Uros
Leikattu: Kyllä, molemmat
Rokotettu: Kyllä, molemmat
Sirutettu: Kyllä, molemmat
Sairaudet/erityisruokavalio: Toinen kissoista herkkävatsainen
Tuleeko toimeen kissojen/koirien kanssa: Etsivät kotia ilman muita lemmikkejä
Tuleeko toimeen lasten kanssa: Etsivät ensisijaisesti kotia iman pieniä lapsia
Etsiikö kotia toisen kissan kanssa: Kyllä
Kerro omin sanoin kissasta:
Burmakissat  (Jack) 13 vuotta ja (Adam) 14 vuotta etsivät yhteistä uutta kotia allergian ja astman takia perheessä. Kotiin missä ei olisi muita eläimiä. Jack on herkkä, leikkisä ja sosiaalinen. Adam on rohkeampi, äänekäs ja sylissä viihtyvä. Kastroituja ja sirutettuja sisäkissoja tottuneita valjaisiin. 

Adam 14v. Herkkävatsainen, pure natural märkäruoka kokeilussa.Ei ole koskaan suostunut syömään raksuja. Vanhan kissan laaja labra tehty hänelle helmikuussa sekä ulostenäytteet otettu keväällä. Kaikki ok. Hammaskivenpoistoa tulevan kesän aikana. Adamille tarve ollut melkein jokatoinen vuosi. 

Jackille hammaskivenpoistoa tulossa tämän vuoden aikana, ensimmäinen kerta.Hoidosta voidaan sopia ennen muuttoa. Rekisterikirjat ja kaikki paperit eläinlääkärikäyneistä löytyy. 

Mikäli kiinnostuit kodinvaihtajakissoista, voit jättää tähän yhteystietosi.  Toimitamme yhteystiedot kissojen kodille joka ottaa teihin yhteyttä.
HUOM! Tämä lomake koskee vain kodinvaihtajia.
Muiden kissojen kohdalla tulee täyttää Adoptiohakemus.

Yhteystiedot

Kiitos! Välitämme yhteystiedot omistajalle.

bottom of page