top of page

Yhdistys

PSEY ottaa vastaan kissoja ja muita pieniä lemmikkejä (ei koiria); muut esim. luonnonvaraiset eläimet ohjataan eteenpäin osaaville hoitajille. Löytöeläintalolle tulee vuosittain n. 250-300 karannutta tai hylättyä kissaa tai muuta kotieläintä (ei koirat). Näistä viidennes palautuu omiin koteihinsa, loput sijoitetaan uusiin perheisiin.

Psey ry vastaanottaa Porvoon, Sipoon ja Askolan löytökissat.

Jos löytöeläimen omistaja ei ilmaannu 15 vuorokauden sisällä talteenotosta, yhdistys sijoittaa eläimen uuteen kotiin vuonna 1998 voimaan tulleen eläinsuojelulain mukaisesti.

 

Kesyille ja terveille kissoille PSEY pyrkii etsimään uuden kodin. Kissat viettävät talolla keskimäärin kaksi kuukautta ennen kuin uusi koti löytyy.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys on perustettu Helmikuussa 1993. Vuonna 1994 Porvoon kaupunki osoitti yhdistykselle tilat Porvoon Tolkkisiin vanhaan kansakouluun missä toimintamme pyöri vuoteen 2022 saakka.

Joulukuusta 2022 alkaen yhdistys joutui muuttamaan uusiin tiloihin vuokrasopimuksen päätyttyä. Nykyään olemmekin Porvoon Kissatalo.

jäseNyys
Feeding Newborn Kitten

Kannatusjäsenyys

Heitteillejätettyjen kissojen sekä muiden eläinten pelastustyö Porvoossa, Sipoossa ja Askolassa on riippuvainen jäsenmaksutuloista.

Jäsenyys maksetaan lähettämällämme laskulla joko sähköpostiin tai paperisena. Tämän valinnan voit tehdä, kun liityt jäseneksemme.

Jäsenmaksu on vuodessa 20 € aikuisilta ja 7 € lapsilta

(alle 15 v).


Kannatusjäsenyys yrityksille ja yhteisöille 100 €.

Tuloilla kustannetaan eläimille ruoka, hiekka, tilojen ylläpito sekä eläinlääkärikulut.

Jäsenyyteen liittyvät edut:

  • Laskun mukana vähintään yksi jäsenkirje vuosittain.

  • Autat arvokasta työtä.

bottom of page