Yhdistys

PSEY ottaa vastaan kissoja ja muita pieniä lemmikkejä (ei koiria); muut esim. luonnonvaraiset eläimet ohjataan eteenpäin osaaville hoitajille. Löytöeläintalolle tulee vuosittain n. 250-300 karannutta tai hylättyä kissaa tai muuta kotieläintä (ei koirat). Näistä viidennes palautuu omiin koteihinsa, loput sijoitetaan uusiin perheisiin.

Psey ry vastaanottaa Porvoon, Sipoon ja Askolan löytökissat.

Jos löytöeläimen omistaja ei ilmaannu 15 vuorokauden sisällä talteenotosta, yhdistys sijoittaa eläimen uuteen kotiin vuonna 1998 voimaan tulleen eläinsuojelulain mukaisesti.

 

Kesyille ja terveille kissoille PSEY pyrkii etsimään uuden kodin. Kissat viettävät talolla keskimäärin kaksi kuukautta ennen kuin uusi koti löytyy.

Feeding Newborn Kitten

Kannatusjäsenyys

Heitteillejätettyjen kissojen sekä muiden eläinten pelastustyö Porvoossa, Sipoossa ja Askolassa on riippuvainen jäsenmaksutuloista.

Jäsenyys maksetaan lähettämällämme laskulla.

Jäsenmaksu on vuodessa 20 € aikuisilta ja 7 € lapsilta

(alle 15 v).


Kannatusjäsenyys yrityksille ja yhteisöille 100 €.

Tuloilla kustannetaan eläimille ruoka, hiekka, tilojen ylläpito sekä eläinlääkärikulut.

Jäsenyyteen liittyvät edut:

  • Laskun mukana vähintään yksi jäsenkirje vuosittain.

  • Kiireettömät eläinlääkäripalvelut kissatalolla.

  • Autat arvokasta työtä.

  • Saat alennusta jäsenkorttia näyttämällä yhteistyöyrityksiltä!

Tutustu yhteistyöyrityksiin ja alennuksiin!

  • Saat jäsenyyden maksettuasi sähköpostiisi jäsenkortin ja tarkemmat ohjeet etuihin. 

Tolkkisten kissatalo

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry. (PSEY ry.) on perustettu helmikuussa 1993.

 

Yhdistyksen jäsenet majoittivat aluksi löytöeläimiä koteihinsa, kunnes marraskuussa 1994 Porvoo pystyi osoittamaan yhdistykselle löytöeläinten vastaanottopaikaksi sopivan kiinteistön, vanhan kansakoulun Tolkkisista -Tolkkisten kissatalo.

Tilat remontoitiin talkootyönä kissoille ja vierailijoille sopiviksi. Myös viime vuosina talo on käynyt läpi mittavan uudistuksen. 2015 - 2016 aikana on uudistettu karanteenitiloja sekä muokattu huoneita eläinlääkärin ja henkilökunnan käyttöön sopiviksi. Vuosi 2017 on tuonut mukanaan kylpyhuoneen sekä keittiön remontin. Vuonna 2019 tyhjään ullakkotilaan kunnostettiin Tassujen Tori, joka toimii myyjäisten ja muiden tapahtumien keskipisteenä. Yläkerrassa toimii myös Kirpputori Viirun vintti. Seuraa Vinttiä Instagramissa @kirpputoriviirunvintti

Uusi kissa on karanteenissa pääsääntöisesti 4 – 6  viikkoa. Jokaisella kissalla on oma sisustettu yksiönsä, jossa pyritään jäljittämään normaalin kodin oloja.

 

Talolla käy omaeläinlääkäri noin kuukauden välein hoitamassa eläinasukit. Tällöin eläinlääkäri vastaanottaa myös ulkopuolisia lemmikkejä perustoimenpiteitä varten. 

WhatsApp Image 2020-08-21 at 09.04.43.jp
viirun_vintti_logo.png