Kotia etsivät

Osmo (sijaiskodissa)
Osmo (sijaiskodissa)

Osmo on kesyyntynyt sijaiskodissa jo sen verran että ei tarvitse enää piiloutua ihmisiltä. Tahna maistuu ihmisen tarjoilemana lusikasta, mutta äkkiliikkeet saa vielä suhahduksen aikaan. Osmo on myös löytänyt äänensä ja tykkää laulaa mm samalla kun leikkii leluhiirten kanssa.

press to zoom
Nuppu
Nuppu

Nuppu on vielä aika arka mutta nauttii esimerkiksi harjaamisesta. Nuppu etsii kotia jossa ollaan kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä.

press to zoom
Helmi
Helmi

Ujo Helmi etsii kissakokenutta, aikuista kotia. Helmi on vielä erittäin arka mutta antaa kyllä lähestyä jos tarjoilee herkkuja varovasti.

press to zoom
Ilmari
Ilmari

Komeaa Ilmaria vielä jännittää, mutta uusi koti on hakusessa. Ilmarilla on todettu FIV, eli kissan immuunikatovirus. Kunhan terveydestä huolehditaan niin FIV-positiivinen kissa voi elää pitkän ja hyvän elämän. Ilmari luovutetaan ainoaksi kissaksi tai toisen FIV-kissan kaveriksi. Ilmarille etsinnässä on kissakokenut ja ymmärtäväinen koti.

press to zoom
Unna (sijaiskodissa)
Unna (sijaiskodissa)

Unnan pennut ovat lähteneet maailmalle ja nyt olisi Unnan vuoro päästä omaan kotiin. Unna on vielä arka joten hän kaipaa ymmärtäväistä ja kärsivällistä kotia.

press to zoom
Assi (sijaiskodissa)
Assi (sijaiskodissa)

Assi on vielä kovin arka vaikka onkin reipastunut huomattavasti sijaiskodissa ollessaan. Assi kaipaa kärsivällistä ja ymmärtäväistä kotia. Lue Assista kertova blogipostaus klikkaamalla linkkiä.

press to zoom
Boris (varattu)
Boris (varattu)

Boris on aikuinen populaatiotaustainen poika veljensä Stefanoksen tavoin. Vielä ihmiset jännittää mutta välillä saa jo kevyesti harjata pitkävartisella vauvaharjalla kunhan ei liian tuttavalliseksi käy. Boris kaipaa kärsivällistä ja ymmärtäväistä kotia. Boris etsii yhteistä kotia Stefanoksen kanssa..

press to zoom
Stefanos (varattu)
Stefanos (varattu)

Stefanos on veljensä Boriksen tavoin populaatiotaustainen aikuinen poikakissa. Steffe on veljeään hieman arempi ihmisen seurassa ja kaipaa myös kärsivällistä ja ymmärtäväistä kotia. Steffe hakee yhteistä kotia Boriksen kanssa.

press to zoom
Loviisan Kissatalo
Loviisan Kissatalo

Kotia etisiviä myös Loviisan kissatalolla. Linkki alla suoraan heidän sivuille.

press to zoom

Pentujen varaus

Kun kissat ovat olleet talolla 15 vuorokautta eikä omistajaa ole löytynyt, kissat voidaan sijoittaa uusiin koteihin.

Varauksen ja adoptioaikeet voi tehdä ainoastaan käymällä tutustumassa kissoihin Porvoon kissatalolla ja vierailusta sovitaan ennakkoon puhelimitse. Tämän jälkeen sinulla ja meillä on vielä 24h aikaa vahvistaa tarvittaessa varaus tai meidän perua alustava varaus. Emme ota ennakkoon vastaan puhelin / nettivarauksia. Talolla varatun kissan saa kotiin aikaisintaan seuraavana päivänä ja klo ajasta sovitaan ennakkoon. Kissaa ei siis saa kotiin samantien.

 Hinnasto 1.2.2022 alkaen:

 • Pentu-6kk: 250€

 • Aikuinen: 200€

 • 2 aikuista: 300€

Kissan hintaan sisältyy rokotukset, mikrosiru ja sirun rekisteröinti sekä sterilointi/kastrointi.

 

LUOVUTUSEHDOT

 

Kaikki eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolta uusiin koteihin sijoitettavat kissat on rokotettu, madotettu, leikattu ja mikrosirutettu. Kissan hinta koostuu siis lähinnä eläinlääkärin kuluista.

 

 1. Kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoina pidettäviksi (ulkoilutus ainoastaan katetussa ulkotarhassa tai valjaissa). Monet kissatalolle tulevat kissat ovat kokeneet karua ulkoelämää jo pitkään ja monen kissan päätyminen talolle oltaisiin voitu estää sillä, että kissa olisi pidetty sisällä. Artikkeli vapaana ulkoilevista lemmikeistä.

 2. Kissan luovuttaminen perheisiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia harkitaan tapauskohtaisesti.

 3. Kissoilla on puolen vuoden palautusoikeus, jos kissa ei sopeudu uuteen kotiin tai kissan ottaja ei jostain syystä voikaan pitää kissaa. (Adoptiosopimuksessa tarkennettu)

 4. Edellytämme, että kissasta pidetään hyvää huolta koko sen loppuelämän. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi!

 5. Ymmärrät, että kyseessä on usein löytöeläin. Taustasta ja perinnöllisistä sairauksista ei ole tietoa.

Syntymän jälkeen pentujen sekä emon madotusohjelma tulee aloittaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä. Madotuksia jatketaan 2 viikon välein 10 viikon ikään asti, sekä 2 kk ja 3 kk iässä pennut on myös suojattava rokotuksin. Lisäksi ennen uuteen kotiin luovutusta pennut tunnusmerkitään mikrosirulla. Tämä kaikki tarkoittaa, että kissanpennuistakin syntyy kuluja - ilmaisia tai parin kympin kissoja ei ole.

Älä tue pentutehtailua ostamalla sairasta tai alaikäistä pentua säälistä.

Pentujen varaukset hoidetaan erillisellä

>>> hakulomakkeella. (lomake on suljettu)

Lomake ilmestyy kotisivuille tähän osioon kun se on ajankohtainen.

 • Lomake julkaistaan silloin, kun pentuja on useampi.

 • Pennut tulevat varattaviksi normaalistin noin 2kk ikäisenä.

 • Jokaista hakukierrosta kohden on tehtävä uusi hakemus.

 • Luemme kaikki hakemukset ja vain osa pääsee seuraavalle kierrokselle eli haastatteluihin. 

  • Saamme paljon hakemuksia, joten otamme yhteyttä suoraan haastateltavaan:

   • Jos sinuun ei oteta yhteyttä niin se ei tarkoita sitä, että et olisi hyvä kotiehdokas.​

 • Omaan pentuun pääsee tutustumaan vasta, kun pentu/pennut ovat saaneet ensimmäisen rokotteen ja vierailusta on sovittava erikseen.

 • HUOM! Pentujen uusilta kodeilta emme valitettavasti ota vastaan tulevan kodin "hajuja" esim. pyyhkeitä tai vastaavaa tartuntariskien takia. 

Kitten on the Stairs

Tähän tulee ilmoituksia kissoista jotka eivät ole kissatalolla mutta etsivät uutta kotia. 

Autamme antamalla ilmoitustilaa kissojen kodinetsintää varten.

Malli
Malli
press to zoom

Kodinvaihtajat