Adoptoitavissa

Tilda
Tilda

Vaikka yhdessä nuoret neidot (noin 3-5v) asustavatkin niin heidän ei taritse muuttaa samaan kotiin. Kotona voisi kuitenkin olla kesy kaveri näyttämässä miten sitä kotikissan elämää oikein elellään. Taika lähtee jo leikkiin mukaan, mutta Tilda vielä ei ihan tajua, että mitä tässä on niin ihmeellistä 😉

Taika
Taika

Vaikka yhdessä nuoret neidot (noin 3-5v) asustavatkin niin heidän ei taritse muuttaa samaan kotiin. Kotona voisi kuitenkin olla kesy kaveri näyttämässä miten sitä kotikissan elämää oikein elellään. Taika lähtee jo leikkiin mukaan, mutta Tilda vielä ei ihan tajua, että mitä tässä on niin ihmeellistä 😉

Tiera
Tiera

Komea herra Tiera 4-5v. tykkää jo pää rapsutteluista, mutta aina ne ihme äänet talolla sitten saa jännittämään kovin. Ainoaksi kissaksi ymmärtäväiseen, rauhalliseen kotiin. Tieralla on kroonista rohinaa hengittäessä mitä on lääkitty.

Linda
Linda

Seniorikissamme Linda on kiltti ja rakastaa rapsuttelua sekä ihmisen läsnäoloa. Tarkkaa ikä ei ole tiedossa, mutta kunto hänellä on todella hyvä ja elämänhalua varmasti moooneksi vuodeksi.

Outa ja Eeri
Outa ja Eeri

Erottamaton parivaljakko. Sähinät saamme ensimmäiseksi, kun pojat sanovat 'moro' omalla kielellään. He ovat lempeitä ukkeleita ja Eeri varsinkin hyvin leikkisä. Mutta sitten tulee se mutta; ovat kuitenkin vielä arkoja. He etsivät yhteistä kotia missä pääsisi rauhassa omalla tahdilla valtamaan sohvat ja sängyt - kaikki mahdolliset kivat nukkumapaikat.

Hiisi
Hiisi

Nuori poika Hiisi on arka ja varuillaan. Uuden kodin tulisi olla ymmärtäväinen.

Lempo
Lempo

Nuori Lempo-tyttö etsii rauhallista ja ymmärtäväistä kotia. Päästä pääsee jo välillä rapsuttelemaan, mutta äänet ympärillä jännittää edelleen.

Hariton
Hariton

Porvoon kujilla kuljeskellut Hariton on komea ja erikoisuutena hänellä on vähän lyhyempi häntä. Kissatalolla monet äänet jännittää ja varsinkin, kun hoitajakin vaihtuu kokoajan niin on vaikea antaa täyttä luottamusta ihmiseen. Hariton tarvitseekin sen ihka oman ja ymmärtäväisen ihmisen ja kodin missä ei olisi ylimääräistä hälinää.

Loviisan kissatalo
Loviisan kissatalo

Kotia etisiviä myös Loviisan kissatalolla. Linkki alla suoraan heidän sivuille.

Kun kissat ovat olleet talolla 15 vuorokautta eikä omistajaa ole löytynyt, kissat voidaan sijoittaa uusiin koteihin.

Varauksen ja adoptioaikeet voi tehdä ainoastaan käymällä tutustumassa kissoihin Tolkkisten kissatalolla ja vierailusta sovitaan ennakkoon puhelimitse. Tämän jälkeen sinulla ja meillä on vielä 24h aikaa vahvitaa tarvittaessa varaus tai meidän perua alustava varaus. Emme ota ennakkoon vastaan puhelin / nettivarauksia. Talolla varatun kissan saa kotiin aikaisintaan seuraavana päivänä ja klo ajasta sovitaan ennakkoon. Kissaa ei siis saa kotiin samantien.

HINNASTO

Naaraat
Talolta uuteen kotiin luovutettavan naaraskissan hinta on 140 € sisältäen rokotukset, mikrosirun sekä mahdollisen steriloinnin.

Urokset
Talolta uuteen kotiin luovutettavan kollikissan hinta on 110 € sisältäen rokotukset, mikrosirun ja mahdollisen kastroinnin. 

LUOVUTUSEHDOT

 

Kaikki eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolta uusiin koteihin sijoitettavat kissat on rokotettu, madotettu, leikattu ja mikrosirutettu. Kissan hinta koostuu siis lähinnä eläinlääkärin kuluista.

 

 1. Kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoina pidettäviksi (ulkoilutus ainoastaan katetussa ulkotarhassa tai valjaissa). Monet kissatalolle tulevat kissat ovat kokeneet karua ulkoelämää jo pitkään ja monen kissan päätyminen talolle oltaisiin voitu estää sillä, että kissa olisi pidetty sisällä. Artikkeli vapaana ulkoilevista lemmikeistä.

 2. Kissan luovuttaminen perheisiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia harkitaan tapauskohtaisesti.

 3. Kissoilla on puolen vuoden palautusoikeus, jos kissa ei sopeudu uuteen kotiin tai kissan ottaja ei jostain syystä voikaan pitää kissaa. (Adoptiosopimuksessa tarkennettu)

 4. Edellytämme, että kissasta pidetään hyvää huolta koko sen loppuelämän. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi!

 5. Ymmärrät, että kyseessä on usein löytöeläin. Taustasta ja perinnöllisistä sairauksista ei ole tietoa.

Pentujen varaus

Syntymän jälkeen pentujen sekä emon madotusohjelma tulee aloittaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä. Madotuksia jatketaan 2 viikon välein 10 viikon ikään asti, sekä 2 kk ja 3 kk iässä pennut on myös suojattava rokotuksin. Lisäksi ennen uuteen kotiin luovutusta pennut tunnusmerkitään mikrosirulla. Tämä kaikki tarkoittaa, että kissanpennuistakin syntyy kuluja - ilmaisia tai parin kympin kissoja ei ole.

Älä tue pentutehtailua ostamalla sairasta tai alaikäistä pentua säälistä.

Pentujen varaukset hoidetaan erillisellä hakulomakkeella. Lomake ilmestyy kotisivuille tähän osioon sekä virtuaalikävelylle, kun se on ajankohtainen.

 • Lomake julkaistaan silloin, kun pentuja on useapi.

 • Pennut tulevat varattaviksi normaalistin noin 2kk ikäisenä.

 • Jokaista hakukierrosta kohden on tehtävä uusi hakemus.

 • Luemme kaikki hakemukset ja vain osa pääsee seuraavalle kierrokselle eli haastatteluihin. 

  • Saamme paljon hakemuksia, joten otamme yhteyttä suoraan haastateltavaan:

   • Jos sinuun ei oteta yhteyttä niin se ei tarkoita sitä, että et olisi hyvä kotiehdokas.​

 • Omaan pentuun pääsee tutustumaan vasta, kun pentu/pennut ovat saaneet ensimmäisen rokotteen ja vierailusta on sovittava erikseen.

 • HUOM! Pentujen uusilta kodeilta emme valitettavasti ota vastaan tulevan kodin "hajuja" esim. pyyhkeitä tai vastaavaa tartuntariskien takia. 

Kitten on the Stairs