Adoptoitavissa

Osiris
Osiris

Osiris on kesy aikuinen poika. Osiris kaipaa rauhallista kotia ilman alle kouluikäisiä lapsia.

press to zoom
Assi
Assi

Assi on vielä kovin arka vaikka onkin reipastunut huomattavasti sijaiskodissa ollessaan. Assi kaipaa kärsivällistä ja ymmärtäväistä kotia. Lue Assista kertova blogipostaus klikkaamalla linkkiä.

press to zoom
Boris
Boris

Boris on aikuinen populaatiotaustainen poika veljensä Stefanoksen tavoin. Vielä ihmiset jännittää mutta välillä saa jo kevyesti harjata pitkävartisella vauvaharjalla kunhan ei liian tuttavalliseksi käy. Boris kaipaa kärsivällistä ja ymmärtäväistä kotia.

press to zoom
Stefanos
Stefanos

Stefanos on veljensä Boriksen tavoin populaatiotaustainen aikuinen poikakissa. Steffe on veljeään hieman arempi ihmisen seurassa ja kaipaa myös kärsivällistä ja ymmärtäväistä kotia.

press to zoom
Rauha
Rauha

Rauha on nimestä huolimatta poika. Rauhan tulopaikassa on muilla kissoilla todettu Kalikia, mutta se ei ole välttämättä Rauhaan tarttunut. Jatkossa seuranta flunssaoireiden varalta riittää. Rauha on todella arka vielä, mutta hitaasti hän on alkanut jo vauvaharjalla harjaamiselle lämpenemään. Myös omalla keltaisella lelulla leikittäminen ja herkkutarjoilu lusikasta on pojalle mieleen. On tottunut muihin kissoihin ja ikäarvio on n. 3v.

press to zoom
Loviisan kissatalo
Loviisan kissatalo

Kotia etisiviä myös Loviisan kissatalolla. Linkki alla suoraan heidän sivuille.

press to zoom

Pentujen varaus

Kun kissat ovat olleet talolla 15 vuorokautta eikä omistajaa ole löytynyt, kissat voidaan sijoittaa uusiin koteihin.

Varauksen ja adoptioaikeet voi tehdä ainoastaan käymällä tutustumassa kissoihin Tolkkisten kissatalolla ja vierailusta sovitaan ennakkoon puhelimitse. Tämän jälkeen sinulla ja meillä on vielä 24h aikaa vahvistaa tarvittaessa varaus tai meidän perua alustava varaus. Emme ota ennakkoon vastaan puhelin / nettivarauksia. Talolla varatun kissan saa kotiin aikaisintaan seuraavana päivänä ja klo ajasta sovitaan ennakkoon. Kissaa ei siis saa kotiin samantien.

 Hinnasto 1.2.2022 alkaen:

 • Pentu-6kk: 250€

 • Aikuinen: 200€

 • 2 aikuista: 300€

Kissan hintaan sisältyy rokotukset, mikrosiru ja sirun rekisteröinti sekä sterilointi/kastrointi.

 

LUOVUTUSEHDOT

 

Kaikki eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolta uusiin koteihin sijoitettavat kissat on rokotettu, madotettu, leikattu ja mikrosirutettu. Kissan hinta koostuu siis lähinnä eläinlääkärin kuluista.

 

 1. Kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoina pidettäviksi (ulkoilutus ainoastaan katetussa ulkotarhassa tai valjaissa). Monet kissatalolle tulevat kissat ovat kokeneet karua ulkoelämää jo pitkään ja monen kissan päätyminen talolle oltaisiin voitu estää sillä, että kissa olisi pidetty sisällä. Artikkeli vapaana ulkoilevista lemmikeistä.

 2. Kissan luovuttaminen perheisiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia harkitaan tapauskohtaisesti.

 3. Kissoilla on puolen vuoden palautusoikeus, jos kissa ei sopeudu uuteen kotiin tai kissan ottaja ei jostain syystä voikaan pitää kissaa. (Adoptiosopimuksessa tarkennettu)

 4. Edellytämme, että kissasta pidetään hyvää huolta koko sen loppuelämän. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi!

 5. Ymmärrät, että kyseessä on usein löytöeläin. Taustasta ja perinnöllisistä sairauksista ei ole tietoa.

Syntymän jälkeen pentujen sekä emon madotusohjelma tulee aloittaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä. Madotuksia jatketaan 2 viikon välein 10 viikon ikään asti, sekä 2 kk ja 3 kk iässä pennut on myös suojattava rokotuksin. Lisäksi ennen uuteen kotiin luovutusta pennut tunnusmerkitään mikrosirulla. Tämä kaikki tarkoittaa, että kissanpennuistakin syntyy kuluja - ilmaisia tai parin kympin kissoja ei ole.

Älä tue pentutehtailua ostamalla sairasta tai alaikäistä pentua säälistä.

Pentujen varaukset hoidetaan erillisellä

>>> hakulomakkeella. (lomake on suljettu)

Lomake ilmestyy kotisivuille tähän osioon kun se on ajankohtainen.

 • Lomake julkaistaan silloin, kun pentuja on useampi.

 • Pennut tulevat varattaviksi normaalistin noin 2kk ikäisenä.

 • Jokaista hakukierrosta kohden on tehtävä uusi hakemus.

 • Luemme kaikki hakemukset ja vain osa pääsee seuraavalle kierrokselle eli haastatteluihin. 

  • Saamme paljon hakemuksia, joten otamme yhteyttä suoraan haastateltavaan:

   • Jos sinuun ei oteta yhteyttä niin se ei tarkoita sitä, että et olisi hyvä kotiehdokas.​

 • Omaan pentuun pääsee tutustumaan vasta, kun pentu/pennut ovat saaneet ensimmäisen rokotteen ja vierailusta on sovittava erikseen.

 • HUOM! Pentujen uusilta kodeilta emme valitettavasti ota vastaan tulevan kodin "hajuja" esim. pyyhkeitä tai vastaavaa tartuntariskien takia. 

Kitten on the Stairs