Adoptoitavissa

Pipsa
Pipsa

Arka ja nuori Pipsa etsii reipasta kissakaveria tai vaikka yhteistä kotia joko Pirkon, Pirren tai Pasin kanssa.

press to zoom
Åsa
Åsa

Nuori Åsa on jo äiti ja kasvattaa vielä hänen viimeisiä pentuja muutamia viikkoja kissalolla. Åsa on vielä arka ihmisiä kohtaan, mutta saattaisi viihtyä hyvin kesyn kissan kaverinakin.

press to zoom
Pasi
Pasi

Pasi on arka, mutta jo lähestyttävä. Nuori Pasi etsii reipasta kissakaveria tai voisi kotiutua myös Pirren, Pirkon tai Pipsan kanssa samaan kotiin.

press to zoom
Pirre
Pirre

Arka ja nuori Pirre voisi kaivata reippaan kesyn kissan roolimallia tai kotiutua yhdessä esim. Ppsan, Pasin tai Pirkon kanssa.

press to zoom
Pirkko
Pirkko

Pirkko on tumma kilpikonnavärinen arka kissa ja iältään noin 3v. Etsii kesyä kissakaveria tai voisi kotiutua Pasin, Pirren tai Pirkon kanssa.

press to zoom
Stellan
Stellan

Vähän vielä ujo Stellan tyttö kaipaa ymmärtäväistä kotia ja reipas kissakaveri ei haittaa, mutta ei olisi pakollinen. Stellan kävi jo kerran kokeilemassa kotielämää, mutta arka kissakaveri ei häntä hyväksynyt.

press to zoom
Viola
Viola

Nuori Viola on leikkisä ja kiltti vaikka vähän vielä säikähtääkin nopeasti lähestyvää kättä. Violalla on todellu Mykoplasma ja Kaliki mitkä ei oireile kissalla mitenkään, mutta hyvä tiedostaa. Eikä välttämättä tartuta muita kissoja.

press to zoom
Hariton
Hariton

Porvoon kujilla kuljeskellut Hariton on komea ja erikoisuutena hänellä on vähän lyhyempi häntä. Kissatalolla monet äänet jännittää ja varsinkin, kun hoitajakin vaihtuu kokoajan niin on vaikea antaa täyttä luottamusta ihmiseen. Hariton tarvitseekin sen ihka oman ja ymmärtäväisen ihmisen ja kodin missä ei olisi ylimääräistä hälinää.

press to zoom
Ruu
Ruu

Ruu on nuori ja populaatiokissa taustainen. Hänen pennut ovat nyt lähteneet pesästä ja Ruu etsiikin ymmärtäväistä kotia - ja kesy kissakaveri ei olisi pahitteeksi. Ei pienten lasten perheeseen.

press to zoom
Suppari(varattu)
Suppari(varattu)

Kiltti ja persoonallinen Suppari-poika etsii itselleen sohvakaveria ja kaipaa paljon hellyyttä.

press to zoom
Loviisan kissatalo
Loviisan kissatalo

Kotia etisiviä myös Loviisan kissatalolla. Linkki alla suoraan heidän sivuille.

press to zoom

Kun kissat ovat olleet talolla 15 vuorokautta eikä omistajaa ole löytynyt, kissat voidaan sijoittaa uusiin koteihin.

Varauksen ja adoptioaikeet voi tehdä ainoastaan käymällä tutustumassa kissoihin Tolkkisten kissatalolla ja vierailusta sovitaan ennakkoon puhelimitse. Tämän jälkeen sinulla ja meillä on vielä 24h aikaa vahvitaa tarvittaessa varaus tai meidän perua alustava varaus. Emme ota ennakkoon vastaan puhelin / nettivarauksia. Talolla varatun kissan saa kotiin aikaisintaan seuraavana päivänä ja klo ajasta sovitaan ennakkoon. Kissaa ei siis saa kotiin samantien.

HUOM! Hinnasto tulee muuttumaan 1.1.2022

HINNASTO

Naaraat
Talolta uuteen kotiin luovutettavan naaraskissan hinta on 140 € sisältäen rokotukset, mikrosirun sekä mahdollisen steriloinnin.

Urokset
Talolta uuteen kotiin luovutettavan kollikissan hinta on 110 € sisältäen rokotukset, mikrosirun ja mahdollisen kastroinnin. 

LUOVUTUSEHDOT

 

Kaikki eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolta uusiin koteihin sijoitettavat kissat on rokotettu, madotettu, leikattu ja mikrosirutettu. Kissan hinta koostuu siis lähinnä eläinlääkärin kuluista.

 

 1. Kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoina pidettäviksi (ulkoilutus ainoastaan katetussa ulkotarhassa tai valjaissa). Monet kissatalolle tulevat kissat ovat kokeneet karua ulkoelämää jo pitkään ja monen kissan päätyminen talolle oltaisiin voitu estää sillä, että kissa olisi pidetty sisällä. Artikkeli vapaana ulkoilevista lemmikeistä.

 2. Kissan luovuttaminen perheisiin, jossa on alle kouluikäisiä lapsia harkitaan tapauskohtaisesti.

 3. Kissoilla on puolen vuoden palautusoikeus, jos kissa ei sopeudu uuteen kotiin tai kissan ottaja ei jostain syystä voikaan pitää kissaa. (Adoptiosopimuksessa tarkennettu)

 4. Edellytämme, että kissasta pidetään hyvää huolta koko sen loppuelämän. Kissa voi elää jopa 20-vuotiaaksi!

 5. Ymmärrät, että kyseessä on usein löytöeläin. Taustasta ja perinnöllisistä sairauksista ei ole tietoa.

Pentujen varaus

Syntymän jälkeen pentujen sekä emon madotusohjelma tulee aloittaa pentujen ollessa 2 viikon ikäisiä. Madotuksia jatketaan 2 viikon välein 10 viikon ikään asti, sekä 2 kk ja 3 kk iässä pennut on myös suojattava rokotuksin. Lisäksi ennen uuteen kotiin luovutusta pennut tunnusmerkitään mikrosirulla. Tämä kaikki tarkoittaa, että kissanpennuistakin syntyy kuluja - ilmaisia tai parin kympin kissoja ei ole.

Älä tue pentutehtailua ostamalla sairasta tai alaikäistä pentua säälistä.

Pentujen varaukset hoidetaan erillisellä

>>> hakulomakkeella. (lomake on suljettu)

Lomake ilmestyy kotisivuille tähän osioon sekä virtuaalikävelylle, kun se on ajankohtainen.

 • Lomake julkaistaan silloin, kun pentuja on useapi.

 • Pennut tulevat varattaviksi normaalistin noin 2kk ikäisenä.

 • Jokaista hakukierrosta kohden on tehtävä uusi hakemus.

 • Luemme kaikki hakemukset ja vain osa pääsee seuraavalle kierrokselle eli haastatteluihin. 

  • Saamme paljon hakemuksia, joten otamme yhteyttä suoraan haastateltavaan:

   • Jos sinuun ei oteta yhteyttä niin se ei tarkoita sitä, että et olisi hyvä kotiehdokas.​

 • Omaan pentuun pääsee tutustumaan vasta, kun pentu/pennut ovat saaneet ensimmäisen rokotteen ja vierailusta on sovittava erikseen.

 • HUOM! Pentujen uusilta kodeilta emme valitettavasti ota vastaan tulevan kodin "hajuja" esim. pyyhkeitä tai vastaavaa tartuntariskien takia. 

Kitten on the Stairs