Search

NIPPON: HYVÄÄ KANNATTAA ODOTTAA 10/2020

Seniorikissa Nippon saapui Tolkkisten kissatalolle yhdessä veljensä kanssa. Näistä kahdesta Nippon oli selvästi dominoivampi, ja alistuvampi veli joutuikin usein väistelemään tämän määrätietoisen leidin näpäytyksiä. Yhdessä tulleita kissoja ei yleensä eroteta, ja kissoille etsitään yhteinen koti. Tässä tapauksessa päädyttiin kuitenkin veljen hyvinvoinnin takia etsimään parivaljakolle eri kodit. Säyseä veli löysikin pian kodin, ja Nippon jatkoi kissatalolla kodinetsintää.

Vaikka Nippon oli ihana, ihmisystävällinen ja rauhallinen kissa, sillä oli ikävä tapa räpätä satunnaisesti kynsillä ihmisen kättä sitä silittäessä - räpäytystä ei kuitenkaan tapahtunut joka kerta silittäessä.

Pian kissatalolla otettiinkin käyttöön pulloharja, jolla oli turvallista silitellä Nipponia - varrellisen pitkän harjan kanssa kädet säästyivät pieniltä räpäytyksiltä. Pulloharjasta tulikin Nipponin suosikki! Nippon tervehti hoitovuoroon tulleita hoitajia ystävällisesti ja käheästi naukuen, ja hetken jaloissa kiehnättyään se menikin jo vakiopaikallensa pienen kiipeilypuun ylimmälle tasolle odottamaan. Tasolla oli nimittäin mukava pyöriä samalla kun sitä silitetään, joko kädellä tai pulloharjalla.


Joka kerta Nippon ei kuitenkaan ollut seurustelutuulella. Silloin se jatkoi uniaan peittonsa sisällä välittämättä hoitajien puuhista huoneessa.


Nippon tapasi kissatalolla ollessaan muutamia kotiehdokkaita. Sitä oikeaa ei vain pitkään aikaan sattunut kohdalle. Nipponin kodinetsinnästä teki haasteellista nimenomaan sen satunnainen ihmisten käsien räpäyttely. Nippon tarvitsisi hyvin ymmärtäväisen kodin.


Nipposen kodinhakuvideo.


Hyvää kannattaa odottaa. Viisi kuukautta kissatalolla vietettyään Nippon vihdoin muutti uuteen kotiin. Lähtiessä mukaan pakattiin Nipponin lempipeitto sekä tietenkin oma pulloharja.

17 views0 comments

Recent Posts

See All
logo_pysty.PNG
Digilick logo valk.png

Kotisivun yhteistyökumppani.

Yhteystiedot

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

Tolkkisten Kissatalo

PSEY ry

Aukioloajat:

Olemme tällä hetkellä suljettu vierailijoilta.

Varaa vierailuaika puhelimitse.

Maksut ja lahjoitukset

Pankkitili: Aktia

FI87 4050 0010 0558 05

(maksetaan mm. jäsenmaksut)

Lahjoitustili: Aktia

FI38 4050 0010 0998 52

(käytä viitenumeroa 486 20206)

 

MobilePay

Maksutili. esim. jäsenmaksut, kissan maksaminen: 70423

Lahjoitukset: 21406

Keräyslupanumero:

PSEY ry:llä on Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen 1.10.2019 myöntämä rahankeräyslupa RA/2019/805, joka on voimassa 1.10.2021 saakka. 

Y-tunnus 1525709-5

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

© 2021 by Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry  Y-1525709-5

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube