top of page
Search

ELL päivä kissatalolla

On taas edessä se viikonloppu ja päivä kun eläinlääkäri saapuu talolle. Leikkausten osalta ajat on varattu loppuun jo ennen päivää. Niiden lisäksi lääkäri tekee rokotuksia ja sirutuksia. Sirutus toimenpiteenä ei ole rokotusta kummempi ja sen avulla kadonnut kissa todennäköisemmin palautuu nopeammin omistajilleen.



Ulkopuolisen silmin meidän eläinlääkäripäivät saattavat näyttää hieman kaoottisilta, mutta totuus on, että roolitukset päiviin on sovittu jo ennen ensimmäisen asiakkaan tuloa.

Asiakkaiden lisäksi hoidetaan tietenkin myös talolla asuvat kissat. Se on tarkkaa puuhaa ja on edettävä karanteeni kerrallaan ennalta sovitussa järjestyksessä. Järjestys ottaa kantaa kissojen vastustuskykyyn, kuntoon sekä mahdollisiin sairauksiin.



Olemme erityisen onnellisessa asemassa, sillä meillä on todella osaava ja ammattitaitoinen lääkäri, jolla on lisäksi asenne kohdallaan ja maalaisjärkeä löytyy. Usein tätä tarvitaan hoidettaessa löytöeläimiä ja mietittäessä, että minkälainen hoitopolku kullekin kissalle luodaan.


-Sanna

61 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page