top of page
Search

Pennuille parasta 1/2018

Kissatalon ovella käy innostunut kuhina kun avaan oven 10 vaille kuusi. Pentuja tuli varaukseen 6 ja innokkaita varaajia oli ainakin 20 perhettä. Ensimmäiset olivat saapuneet 10 vaille viisi pihalle odottelemaan. Huh huh! Varaustilaisuudessa kaikki ehdokkaat haastatellaan henkilökohtaisesti joten nopeuskilpailu se ei ole.


Haastateltavana kävi lapsiperhe joka oli vuoden ajan selvittänyt mitä kissan omistaminen vaatii heiltä ja mihin pitää varautua. Haastateltavien joukossa oli myös yksinäisiä eläkeläisiä, ensimmäiseen omaan kotiin muuttaneita ja kissalleen kaveria etsineitä, pariskuntia ja nainen joka halusi adoptoida meidän Vuoden äiti palkinnon ansainneen Renesmee -emon pennulle kaveriksi. Kaikki hienoja ehdokkaita -heidän joukosta piti illan lopuksi tehdä valinta kuka heistä on se onnekas pennulle paras mahdollinen koti.


Vuoden äiti: Renesmee <3

Vaikeaa se oli mutta mukavat kodit saatiin kaikille kissoille. Mukavin kohta illasta oli soittaa varaajille jotka saivat pennun. Se ilo puhelimen toisessa päässä on niin tarttuvaa.

- LadyBird11 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page