top of page
Search

Retki HESY ry:hyn 4/2018

Eräänä maaliskuisena sunnuntaina lähdimme Pseyn vapaaehtoisen kanssa retkelle. Retken kohteena oli Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry. Heidän tilansa sijaitsevat Helsingissä Itä-Pakilan kaupunginosassa.Meidät otettiin vastaan lämmöllä ja saimme esittelyn siitä, että miten HESY:llä toimitaan ja millaisia arvoja ja sääntöjä yhdistyksellä on.

Jutustelu sujui mukavasti kahvikupposten ja tarjottavien ääressä.

Kun kaikki oleellinen oli kerrottu ja käyty läpi, niin oli tullut aika talokierrokselle. Asiakkaille tarkoitetut tilat sijaitsevat talon toisessa kerroksessa. Rappusten seinällä oli isot ilmoitustaulut, joista löytyi sekä terveisiä jo uuden kodin saaneilta karvatassuilta sekä uutta kotia yksityisillä ihmisillä etsivien eläinten kodinhakuilmoituksia.Kun saavuimme yläkertaan, saimme myös siellä perusteellisen esittelyn toimintatavoista ja mitä kaikkea tietoa eläimistä on asiakkaille jo pelkästään ovissa olevista korteista saatavilla. Tapasimme myös talossa sillä hetkellä kotia etsivät pupujussikat. Olivat aivan ihania, veikeitä tapauksia.Kun koko talo oli kierretty ja kysymykset kysytty oli aika siirtyä HESYn puotiin ostoksille. Puodista löytyi paljon erilaisia tarvikkeita lemmikin omistajille aina kantokopista hiekkalaatikoihin. Jos siis olet hankkimassa lemmikkiä, niin tässäpä sinulle yksi hyvä vaihtoehto, josta voi hankkia edulliseen hintaan tarvikkeet ja tukea samalla eläinsuojelutyötä.Kun shoppailut oli tehty, oli aika lähteä kohti Porvoota.

Mielessä oli mukava tunne siitä, että täälläkin kaiken keskiössä on rakkaus niihin tärkeimpiin; löytöeläimiin. Sama rakkaus, sama päämäärä.

Kiitos HESYn porukka, että saimme tulla teille vierailulle ja kiitos vieraanvaraisuudestanne!!


-PSEY ry aputassut/ Sanna

8 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page